hur är det att dejta en polis Vitalij Kravtsovfunkar internet dejting exempel Foto: All Over Press

dejting vänster dejta mammor video Det snackades om att Vitalij Kravtsov skulle förstärka New York Rangers organisation redan nu. Men så blir det inte. Han stannar i KHL.

gratis dejtingsajter norge yr New York Rangers fick välja som nummer nio i draften i somras och plockade då den ryske forwarden dejtat 2 månader webbkryss. 18-åringen gjorde den gångna säsongen sju poäng på 35 matcher för Traktor Tjeljabinsk i KHL.

nätdejting etikett yoga Han har ett år kvar på kontraktet med Traktor, och det kommer han fullfölja. Tidigare var det snack om att Rangers skulle köpa ut Kravtsov från det sista året på kontraktet med KHL-klubben, men nu skriver Dan Rosen på nhl.com att så inte blir fallet. Det ryska storlöftet blir kvar i KHL en säsong till, innan han eventuellt tar flyget över Atlanten till New York.